اعلام جزئیات جشنواره ملی شعر مولود کعبه در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی

اساتيد ،دانشجويان ،كارمندان، دانش آموزان سما واعضاي خانواده دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي سراسر كشور و تمامی شعرا وعلاقه مندان می توانند در جشنواره شرکت نمایند

این جشنواره با همكاري موسسه فرهنگي امامت ومهدويت دانشگاه آزاداسلامي  و باهدف آشنائي بيشتر دانشگاهيان با سيره ومعارف امير المومنين امام علي عليه السلام در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می شود.

موضوعات آثارادبي :

سيره ومعارف اميرالمومنين امام علي عليه السلام مستند به آيات قرآن كريم وروايات اسلامي  شامل : ولادت ،تربيت ،سبقت درايمان  ،ولايت ،وصايت ،شجاعت ،اُخوت ،عبادت ،برائت ،عدالت ،علم وحكمت ، زوجيت ،تبعيت از رسالت ،حكومت ،كتابت وحي،خطابه  ،خلافت،قضاوت ،مظلوميت ، شهادت، و.......

موضوع ويژه جشنواره: فضائل ومناقب اختصاصي امیرالمومنین امام علی عليه السلام

قالب های شعری جشنواره :

1- غزل 2- قصيده 3- مثنوي 4- رباعي 5- قطعه 6- ترجيع بند 7- تركيب بند 8- چهارپاره 9- مسمط10- مستزاد 11- تصنيف 12- نيمايي 13- آزاد 14- شعر سپيد 15- شعر  نو

جوايز :شامل تنديس +لوح تقدير +هدیه نقدي(جایزه نقدی برای 14 منتخب از سی تا هشتاد میلیون ریال)

شرايط شركت درجشنواره :

1-آثار بايد جديد وقبلا در جشنواره ها ارائه نشده باشد.

2- آثار مطابق شيوه نامه جشنواره ارسال گردد.

مهلت ثبت نام وارسال آثار: 30دي ماه 1400   از طريق سايت  https://iaum.nahad.ir نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه

زمان برگزاري جشنواره  : 27 بهمن همزمان با ولادت امام علی علیه السلام

تلفن های راهنما: 05136630039 - 051336630236