طی مراسمی ، از سردیس شهید سلیمانی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد رونمایی شد

صبح امروز دوشنبه 6 دی ، طی مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، از سردیس شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور مسئولان استانی و شهری و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی ،اساتید ، نخبگان و خانواده معظم شهدا رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در ابتدای این مراسم پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکتر محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی قرائت شد.

در ادامه حجت الاسلام منصوریان رئیس کمیسون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد ، طی سخنانی بر لزوم القای فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی به عموم مردم به ویژه مخاطبان دانشگاهی از طریق توجه بیش از پیش به زندگی سردار سلیمانی به عنوان الگوی این فرهنگ در جامعه تاکید کرد.

در پایان مراسم، از سردیس شهید حاج قاسم سلیمانی که توسط استاد نادر قشقایی طراحی و ساخته شده است و در سردر ورودی پردیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد که به نام سردار سلیمانی مزین شده است با حضور مسئولان استانی و شهری و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ،اساتید ، نخبگان ، خانواده معظم شهدا و عموم مردم رونمایی شد.