مسابقه قرائت وصيت نامه شهيد حاج قاسم سليماني توسط کانون دانشجویی سفیران لبخند دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

کانون سفیران لبخند دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برگزار می نماید:

مسابقه قرائت وصيت نامه شهيد حاج قاسم سليماني

به مناسبت گراميداشت ياد و خاطره سردار دلها شهيد سپهبد حاج قاسم سليماني و همرزمان شهيدش ، كليه استادان، دانشجويان و كاركنان محترم دانشگاه آزاد اسلامي استان خراسان رضوی مي توانند با مطالعه و قرائت يكي از بخش های وصیت نامه شهيد سليماني ، فايل صوتي آن را به همراه بيان احساس خود تا  20 دی ماه به شماره واتساپ 09157647319 ارسال نمايند.

پس از بررسي فايل هاي دريافتي به نفرات برتر در اين مسابقه هداياي نفيسی تقديم مي گردد.

بخش اول: از ابتداي وصيت نامه  تا اول خدايا! به عفو تو اميد دارم.

بخش دوم: از ابتداي خدايا! به عفو تو اميد دارم تا اول خدايا! از كاروان دوستانم جا مانده ام.

بخش سوم: از ابتداي خدايا! از كاروان دوستانم جا مانده ام تا اول خطاب به برادران و خواهران مجاهدم.

بخش سوم: از ابتداي خطاب به برادران و خواهران مجاهدم تا اول خطاب به برادران و خواهران ايراني.

بخش چهارم: از ابتداي خطاب به برادران و خواهران ايراني تا اول خطاب به مردم عزيز كرمان.

بخش پنجم: از ابتداي خطاب به مردم عزيز كرمان تا اول خطاب به خانواده شهدا.

بخش ششم: از ابتداي خطاب به خانواده شهدا تا اول خطاب به سياسيون كشور.

بخش هفتم: از ابتداي خطاب به سياسيون كشور تا اول خطاب به برادران سپاهي و ارتشي.

بخش هشتم: از ابتداي خطاب به برادران سپاهي و ارتشي تا اول خطاب به علما و مراجع معظم.

بخش نهم: از ابتداي خطاب به خطاب به علما و مراجع معظم تا اول از همه طلب عفو دارم.

بخش دهم: از ابتداي از همه طلب عفو دارم تا انتهاي وصيت نامه