افتتاحیه نخستین جشنواره فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با معرفی برگزیدگان اولین جشنواره شعر مولود کعبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی آیین افتتاحیه نخستین جشنواره فرهنگی و هنری امامت و مهدویت و معرفی برگزیدگان اولین جشنواره شعر «مولود کعبه»، با همکاری موسسه فرهنگی امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی عصر روز گذشته در مرکز پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد.

در این جشنواره به سیره و معارف امیر المومنین(ع) مستند به آیات قرآن کریم و روایات اسلامی پرداخته می‌شود.

این جشنواره ویژه اساتید، دانشجویان، کارمندان و دانش آموزان سما و اعضای خانواده، دانشگاهیان آزاد اسلامی کشور و عموم شاعران و علاقه‌مندان بوده که در قالب‌های شعری گوناگون برپا می‌شود.

گفتنی است؛ جشنواره امامت و مهدویت جشنواره های مختلف فرهنگی و هنری در 10 استان کشور دارد که هم زمان با ماه های رجب و شعبان به همت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.