انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با انجمن علمی فناوري چاپ ایران و اتحادیه صنعت چاپ خراسان رضوي

در نشست شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی صورت گرفت:

تفاهم نامه همکاري علمی- تحقیقاتی و پژوهشی انجمن علمی فناوري چاپ ایران و اتحادیه صنعت چاپ خراسان رضوي و دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي و واحد مشهد به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، این تفاهم نامه به منظور گسترش ارتباط و ایجاد همفکري و بهره گیري از توانایی هاي علمی آموزشی، تحقیقاتی و توسعه اي بین دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوي به نمایندگی دکتر محسن مرادي رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد و انجمن علمی فناوري چاپ ایران به نمایندگی آقاي دکتر محمد بیطرفان رییس انجمن و آقاي علی مغانی رئیس اتحادیه صنعت چاپ خراسان رضوي منعقد گردید.

همکاري مشترك در زمینه ایجاد رشته هاي مرتبط با علوم و فناوري چاپ و ارتقاء آن تا مقطع دکتري و تامین اساتید بطور مشترك ،همکاري اتحادیه در فراهم نمودن بسترهاي لازم براي آموزش عملی دانشجویان مقطع کاردانی به بالا در فضاهاي صنعتی و امکان استفاده از امکانات، ماشین آلات و تجهیزات چاپ، استفاده مطلوب از توانایی هاي دانشگاه و انجمن در جهت اجرای پروژه هاي تحقیقاتی و کاربردي و تجاري سازي یافته هاي پژوهشی مورد نیازو... از موضوعات این تفاهم نامه است.

این تفاهم نامه در سه نسخه و 7 ماده تهیه شده که از هر حیث تابع قوانین و مقررات حاکم بر دو سازمان بوده و از مقررات عمومی حاکم بر جمهوري اسلامی ایران تبعیت می کند.