تقویم مسابقات ورزشی سال 1401 منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی تنظیم شد

با برگزاری  جلسه شورای ورزشی منطقه 8

تقویم مسابقات ورزشی سال 1401 منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی تنظیم شد

جلسه شورای ورزش منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی پیرامون هماهنگی‌های لازم درخصوص تدوین و تنظیم تقویم مسابقات ورزشی سال 1401 در واحد مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی: این جلسه صبح امروز با حضور دکتر محسن مرادی رئیس شورای ورزش منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی (استان های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی)، دکتر رضا عباسپور نائب رئیس، دکتر رضا متجدد دبیر شورای ورزش منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی (استان های خراسان رضوی، جنوبی و شمالی) و آقای محمد کیوانلو کارشناس ورزش دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سالن شورا این دانشگاه برگزار شد. روسا و مدیران فرهنگی دانشجویی دانشگاههای آزاد اسلامی خراسان شمالی و جنوبی نیز بصورت مجازی دراین جلسه شرکت داشتند.

در این جلسه پیرامون هماهنگی‌های لازم درخصوص تقویم برگزاری مسابقات ورزشی منطقه 8، میزبانی مسابقات توسط واحدها، ورزش های گروهی و انفرادی، بودجه مسابقات و ... بحث و تبادل نظر شد.