تمدید مهلت ثبت نام دوره هاي فراگير کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامي تا 20 فروردین + جدول رشته های واحد مشهد

به اطلاع متقاضيان ثبت نام در آزمون كارشناسي ارشد دوره هاي فراگير دانشگاه آزاد اسلامي سال 1401 مي‌رساند : مهلت ثبت نام تا 20 فروردین ماه تمدید شد.

متقاضيان ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت‌نام و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذكور اقدام نمايند.

ضمناً متقاضیانی كه قبلاً ثبت نام خود را تکميل و کدرهگيري دريافت کرده‌اند در صورت تمايل می توانند در مهلت تعيين شده نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام نمايند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی

arshad resshteh140011