امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دوره‌های فراگیر دانشگاه آزاد اسلامی

مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دوره‌های فراگیر سال ۱۴۰۱ دانشگاه آزاد اسلامی امروز به پایان می رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته دوره‌های فراگیر سال ۱۴۰۱ دانشگاه آزاد اسلامی که از روز یکشنبه 14 فروردین آغاز شده بود، امروز شنبه 20 فروردین ماه به پایان می رسد.

متقاضیان با مراجعه به سامانه سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی  www.sanjesh.org می توانند دفترچه راهنما را مطالعه کرده و در صورت واجد شرایط بودن، نسبت به پرداخت هزینه خرید کارت اعتباری و ثبت‌نام در آزمون اقدام کنند.

لازم به ذکر است آزمون کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته دوره‌های فراگیر دانشگاه آزاد اسلامی سال 1401 (نوبت اول) روز جمعه مورخ  1401/04/24  برگزار خواهد شد.