پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد

باسمه تعالی

تقارن ماه مبارک‌رمضان و عید سعید فطر با سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم، بهانه‌ای نیکوست برای تبریک افتخار بزرگ بندگی در بهترین ماه خدا و تهنیت برای توفیق الهی و مسئولیت بی بدیل معلمی به استادان عزیز دانشگاه آزاداسلامی خراسان رضوی.

بی شک وظیفه‌ای والاتر از ساختن نگرش و ایجاد تفکری نو در ذهن و قلب آینده سازان این سرزمین وجود ندارد و این افتخار بزرگ، توفیقی الهی و مسئولیتی بی همتا است که علاوه بر دانش و بینش، عشق و بردباری نیز می طلبد.

اوراق زرین تاریخ تربیت، سیمای درخشان مربیان نام آوری را بر خود نقش ابدی زده است.

آنان که با پیکار مقدس خویش حماسه های شکوهمند و جاوید در سازندگی انسان متعهد به وجود آوردند و با تزکیه و تعلم کاخ بلند پایه ی علم و فضیلت را بنا نهاده اند و امروز شما اساتید گرانقدر دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ادامه ی این نهضت عظیم را بر عهده گرفته اید.

اینجانب ضمن بزرگداشت سالروز شهادت استاد مطهری ،روز معلم واستاد را محضرشما اساتید فرهیخته دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیق روز افزونتان را از ایزد منان مسئلت دارم.

دکتر محسن مرادی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد