دستاوردی جدید برای مركز تحقيقات بيولوژي كاربردي دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از واگذاری توسعه علم و فناوري در موضوعات جداسازي و توليد فناورانه متابوليت هاي زیستی ، به مركز تحقيقات بيولوژي كاربردي این دانشگاه خبر داد.

دکتر جواد بهارآرا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با اعلام این خبر گفت: با امضاي توافق نامه طرح ملي تقسيم كار زيست فناوري بین معاونت علمي رياست جمهوري و دانشگاه آزاد اسلامي، توسعه علم و فناوري در موضوعات جداسازي و توليد فناورانه متابوليت هاي زيستي مورد استفاده در مواد پايه مكمل ها، صنايع غذايي ، دارويي و آرايشي و بهداشتي به مركز تحقيقات بيولوژي كاربردي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد واگذار شد.

وی افزود: بر اساس این تفاهم نامه ، ستاد زيست فناوري معاونت علمي رياست جمهوري از اين پس از طرح ها، مقالات ، رساله ها ، پايان نامه ها ، فرصت هاي مطالعاتي و سایر موارد مرتبط با  موضوعات ذکر شده حمایت خود را از طریق مركز تحقيقات بيولوژي كاربردي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد انجام خواهد داد.