دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، واحد برتر کشور در نهمین جشنواره ملی فرهیختگان شد

دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در بخش پژوهش و فناوری نهمین جشنواره ملی علمی پژوهشی و فناوری فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داد.

دکتر جواد بهارآرا در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با اعلام این خبر افزود : طبق اعلام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد مشهد به ریاست دکتر مرادی توانست در این جشنواره رتبه برتر کشور را در بخش پژوهش و فناوری به خود اختصاص دهد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد عنوان کرد : همچنین طرح برون دانشگاهی گروه هنر و معماری متعلق به دکتر مریم دانشور و پایان نامه کارشناسی ارشد گروه علوم پایه متعلق به قاسم رحیمی کلاته شاه محمد ، عنوان برتر این جشنواره را به خود اختصاص دادند.

گفتنی است مراسم اختتامیه نهمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با رویداد ملی گام دوم (عصر امید) در روز چهارشنبه ۱۱ خرداد با حضور مهمانان لشکری و کشوری و رئیس هیئت موسس و رئیس دانشگاه آزاد در محل شبستان مصلای امام خمینی در تهران برگزار می شود.